Arta ocultă de a îmbrățișa

 

Îmi place foarte mult să îmbrățișez și să fiu îmbrățișată 珞❤️ Dar cel mai mult îmi place când fac asta conștientă de toate beneficiile dumnezeiești atât fizice cât și subtile, cât și de toate efectele ce se produc atât la nivel exterior (fizic) cât și interior (emoțional, sufletește). Astfel m-am hotărât să împărtășesc cu voi din taina artei îmbrățișărilor spontane, pline de iubire și pregnant mângâietoare pe care am descoperit-o și care m-a ajutat să privesc acest gest din altă perspectivă dumnezeiască.

În cele ce urmează voi expune pașii execuției corecte cât și beneficiile uimitoare ale acestora.

În cazul fiecărei îmbrățișări spontane, pline de iubire și pregnant mângâietoare este necesar să avem în vedere că acela sau aceea care are inițiativa de a oferi o astfel de îmbrățișare joacă întotdeauna un rol activ, în timp ce ființa umană care acceptă să primească respectiva îmbrățișare joacă un rol receptiv, pasiv. 

De asemenea, dacă dorim să oferim o astfel de îmbrățișare unei anumite ființe umane, cu care nu ne aflăm deocamdată în relații de prietenie, se cuvine să formulăm cererea unei îmbrățișări într-un mod umil, plini de bun simț și chiar politicos.

Un aspect esențial este și atunci când dorim noi înșine să primim (pentru că sunt situații diferite) o îmbrățișare spontană, plină de iubire și mângâietoare, de a formula cererea.

După ce vom avea acceptul (în ambele situații) vom urmări în situația când ne manifestăm activ, dinamic, să fim totodată ființa umană în și prin care se manifestă pentru altă ființă umană pe care noi o îmbrățișăm, energia tainică a Iubirii și este totodată necesar să resimțim din plin cum acea energie a iubirii este captată și atrasă de undeva din afara noastră și apoi este manifestată, în mare măsură, atât în ființa noastră, cât și în aura celuilalt, percepând totodată că o anumită parte din acea energie a iubirii ce este atrasă și trece prin ființa noastră rămâne în universul nostru lăuntric.

În cazul în care am solicitat în prealabil de la o anumită ființă umană o îmbrățișare spontană, plină de iubire și mângăietoare, iar respectiva persoană a acceptat să ne ofere acest dar, va trebui să fim atenți să resimțim din plin cum în ființa noastră se revarsă energia iubirii pe care ființa umană ce ne oferă îmbrățișarea o canalizează în mod spontan în universul nostru lăuntric.

Acum că deja cunoaștem aceste detalii vom descoperi cum anume îmbrățișăm.

Tehnica de execuție:

Așa cum este exemplificată în imaginea articolului, este necesar să avem în vedere că în situația în care oferim o îmbrățișare spontană, plină de iubire și pregnant mângâietoare unei alte ființe umane, este important să reținem că trebuie să o îmbrățișăm într-un mod tandru cu brațele și cu palmele, iar atunci când acționăm în ipostaza activă, solară, dinamică Yang (+), vom veni cu brațul stâng sus pentru a o  îmbrățișa și o vom putea cuprinde cu brațul drept ușor de talie sau ceva mai sus, în zona umerilor, dar întotdeauna atunci brațul nostru drept va venie sub brațul stâng al persoanei în cauză, iar brațul nostru stâng va fi plasat deasupra umărului drept al persoanei în cauză.

Totodată, este important să avem în vedere că zona pieptului ființei umane care primește îmbrățișarea să se atingă de zona pieptului nostru. Această armonioasă suprapunere își are rostul său tainic, deoarece permite apariția unor interferențe armonice și a unor procese de rezonanță ocultă profund benefice.

Tot în această ipostază activă, capul nostru se apleacă ușor către dreapta și este plasat lângă obrazul stâng al celeilalte ființe umane pe care o îmbrățișăm. În timpul îmbrățișării urmărim să fim cât mai interiorizați, de preferat cu ochii închiși pe întreaga durată a următoarelor trei faze ale îmbrățișării: faza de început, faza de culme sau de apogeu și faza de scădere gradată a intensității fluxului energiei tainice a iubirii.

Este indicat însă să avem în vedere că atât în situația în care oferim o îmbrățișare spontană, plină de compasiune și alinare, îi vom putea oferi aceleași ființe umane o nouă îmbrățișare spontană abia după ce vor trece minim 125 de minute. Vom avea în vedere că această indicație nu este valabilă în cazul cuplurilor amoroase bazate pe iubire reciprocă.

Câteva beneficii minunate pe care le vom resimți:

În cazul fiecărei ființe umane care este cu adevărat capabilă să înțeleagă aceste aspecte inițiatice, oculte, devine evident că printr-un astfel de gest, pe care unele ființe umane îl fac cel mai adesea într-un mod formal, mecanic și convențional, devine cu putință:

să ne trezim din ce în ce mai mult sufletul

să ne dinamizăm și să ne armonizăm centrul subtil de energie divină al plexului cardiac (zona inimii) 

 sa fie mult mai accesibilă pentru noi energia enigmatică a iubirii ❤️care provine din Ființa intimă a lui Dumnezeu Tatăl.

Însă, dincolo de aparențe, fiecare îmbrățișare spontană, plină de iubire și pregnant mângâietoare este pentru cele doua ființe umane care participă la acest gest sublim și plin de afecțiune o inefabilă experiență afectivă, de o complexitate surprinzătoare, care ne revelează realitatea unui mister tulburător.

Dozele indicate, luând în considerare multiplele beneficii și avantaje pe care îmbrățișările spontane, pline de iubire și pregnant mângâietoare ni le oferă:

珞 Vom oferi minim șapte îmbrățișări pline de iubire și pregnant mângâietoare, zilnic pentru a asimila minimul beneficiilor

珞 Pentru a ne menține în formă vom oferi minim zece îmbrățișări pline de iubire și pregnant mângâietoare, zilnic.

珞 Pentru a ne simți cu adevărat Fericiți și pentru a face pași importanți pe calea ce conduce la atingerea stării de măiestrie: vom oferi 17 îmbrățișări pline de iubire și pregnant mângâietoare, zilnic.

În speranța că te-am făcut curios de a pune în practică toate aceste taine dumnezeiești, vin cu îndemnul să devenim cu toții maeștri ai îmbrățisărilor spontane, pline de iubire și pregnant mângâietoare.

(Visited 282 times, 1 visits today)

1 Comentariu

  1. Lisa iunie 14, 2021 at 7:09 am

    Multumesc Ioana!

    Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *